Piese Auto
Anvelope si jante
echipamente service
Service Cardane
service diesel
concepte de service
Webasto
Incalzire stationara
Trape auto
Uleiuri
reconditionari motoare
Simte libertatea cu trapele auto de la Webasto
Oricine petrece un timp indelungat in masina doreste sa se simta confortabil tot timpul drumului. Sa simti lumina soarelui, sa respiri aer proaspat si sa te bucuri de mai multa libertate - pur si simplu descopera lumea din jur cu toate simturile tale. Trapele auto Webasto sunt perfect concepute pentru a face aceste dorinte sa devina reale!
Mai multa lumina te face sa te simti mai bine
Numarul unu in factorii de confort este si va ramane lumina. O trapa auto lumineaza imediat interiorul unei masini si ofera senzatia de mai mult spatiu in interior. Se creeaza astfel o atmosfera mai placuta
Bucura-te de aerul proaspat si simte-te in forma
Cu aerul proaspat ce intra in masina vei deveni mult mai relaxat, concentrat la drum si astfel vei fi in siguranta. O trapa auto deschisa inseamna fara indoiala o briza placuta de aer ce te face sa te simti confortabil
Mai multa placere in condus
Cele peste 5 milioane de trape auto Webasto montate in intreaga lume ne recomanda pentru garantia confortului oferit in masina. Nu este de mirare ca din ce in ce mai multi posesori de masini opteaza pentru montajul unei trape auto. Trebuie sa experimentezi senzatia de libertate si confort oferita.
Siguranta oferita. Calitate si tehnologie germana!
Te poti bucura acum de o noua experienta in condus iar in acelasi timp poti avea incredere in tehnologia inteligenta de care beneficiezi.
Cu trapele auto Webasto te poti bucura de confort si siguranta pentru 365 zile pe an.
Sistemul Auto-Close si Auto-Retract
Sistemul Auto-Close inchide trapa imediat ce a fost oprit motorul.Sistemul Auto-Retract previne inchiderea trapei atata timp cat deschiderea nu este complet libera. Acest sistem ofera siguranta in operare si previne distrugerea mecanismului trapei.
Suplimentul ideal la un sistem de aer conditionat
Studiile internationale au aratat ca circulatia aerului in interiorul masinii este mult imbunatatita cu o trapa auto. În timp ce aerul conditionat este limitat la simpla racire a aerului, trapa auto asigura o ventilatie placuta cu aer proaspat.
Sticla protectiva Venus
Sticla Venus a trapelor auto reflecta 99% din radiatia ultravioleta, 80% din lumina puternica si 97% din caldura. Aceasta sticla hightech asigura o atmosfera placuta in vehicul si in acelasi timp protejeaza de razele ultraviolete si de caldura soarelui.

HOME PRODUSE SI SERVICII ULEIURI @ Scrie-ne! Sus
Copyright RUNE PIESE AUTO Piese Auto | All rights reserved | Termeni si conditii