Termeni si conditii
PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si a regulamentului UE 2016 / 679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C Rune Piese Auto S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

1.2. Scopul colectarii datelor este:
informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea / cofirmarea, expedierea si facturarea comenzilor, recuperarea platilor restante, rezolvarea anularilor, retururilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si / sau serviciile achizitionate,
trimiterea de Newslettere, notificari, informari cu caracter comercial si/sau alerte periodice, prin mijloacele de comunicare electronice (e-mail, SMS)
de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientilor si a potentialilor clienti.
recuperare creante prin resurse proprii sau cuajutorul unor terte comanii specializate.
recrutare de personal pentru activitatea S.C Rune Piese Auto S.R.L.

1.3. Procesarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului persoanelor care doresc sa intre intr-o relatie comerciala cu S.C Rune Piese Auto S.R.L., in vederea executarii unui contract sau prin prisma respectarii obligatiilor legale privitor la activitatea comerciala (date de facturare) sau de gestiune a resurselor umane (recrutare personal pentru activitatea S.C Rune Piese Auto S.R.L.)

1.4. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de formularul de plasare comanda pe site ori formularul de contact (http://www.rune.ro/Termeni-si-conditii.html) cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C Rune Piese Auto S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile prevazute mai sus la punctul 1.2.

1.5. S.C Rune Piese Auto S.R.L poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 1.2., prin care garanteaza ca aceste date sunt procesate, stocate si/sau utilizate in siguranta, respectand cerintele de securitate, confidentialitate si protectie si ca furnizarea acestor informatii personale se face pe baza legilor in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii furnizate de companii cu care dezvoltam sau operam solutii / platforme de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre, vanzare si servicii comerciale sau de recuperare creante.

1.6. Prin citirea Documentului luati la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege - dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 si regulamentul UE 2016 / 679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.7. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei 319 HALA OB18, sector 6, cod 060044 in atentia S.C Rune Piese Auto S.R.L., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate. In cazul datelor transmise catre S.C Rune Piese Auto S.R.L. in format electronic, cererea se poate trimite prin email la adresa gdpr@mechanikus.ro .

1.8. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bucuresti, Splaiul Independentei 319 HALA OB18, sector 6, cod 060044 in atentia S.C Rune Piese Auto S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa cum urmeaza:
- modificarea, actualizarea, stergerea sau anonimizarea datelor personale a caror prelucrare depaseste limitele 677/2001 si/sau a regulamentului UE 2016 / 679 pentru protectia datelor cu caracter personal ;
- notificarea catre tertii imputerniciti pentru accesarea datelor cu caracter personal, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim al persoanei care ar putea fi lezate.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal vor fi furnizate si catre autoritati / organe abilitate ale statului numai in baza prevederilor legale in vigoare.

1.10 Pentru mai multe detalii privind drepturile, obligatiile si responsabilitatile privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal vizitati: http://www.dataprotection.ro/
 
HOME COMPANIA @ Scrie-ne! Sus
Copyright RUNE PIESE AUTO Piese Auto | All rights reserved | Termeni si conditii