Piese Auto
reconditionari motoare
echipamente service
Service Cardane
service diesel
concepte de service
webasto
uleiuri
Service Diesel
icons
Testare, Diagnosticare si Reparatii
sisteme de injectie Diesel clasice si common rail

Rune va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri specializate precum si reparatii pentru pompe de injectie si injectoare diesel, atat pentru sistemele clasice cat si pentru cele common rail. In cazul in care masina dvs este echipata cu sistem de injectie common rail, diagnosticarea se va face direct pe masina. In caz contrar pompa de injectie si injectoarele vor fi demontate si verificate.

Testare, Diagnosticare si Reparatii
POMPE si INJECTOARE

RUNE PIESE AUTO poate testa şi repara conform specificaţiilor producătorului orice pompe Diesel DELPHI (LUCAS), fie că e vorba de sisteme DPA, DPC, DPCN, EPIC sau Commonrail. Astfel ne adresăm şi gamei de automobile Dacia cu motorizari Diesel.
De asemenea verificăm orice tip de injectoare DELPHI, în urma verificării stabilindu-se ce presupune reparaţia.

RESCRIERE CODURI INJECTOR
Avem de asemenea echipamentele pentru scrierea electronica a codurilor de injector DELPHI. Aceasta operatiune de scriere a codului unui injector este necesara la īnlocuirea unuia sau mai multor injectoare cu unele noi, fiecare injector avānd caracteristici individuale. Calculatorul de pe masina ce gestioneaza sistemul Diesel trebuie sa recunoasca aceste noi injectoare si sa comande functionarea lor conform caracteristicilor individuale ale acestora. Pāna acum, aceasta capabilitate era rezervata reprezentantelor, īnsa de acum, si RUNE PIESE AUTO SERVICE se afla printre service-urile ce pot efectua īntr-un mod profesional si complet un schimb de injectoare, fie clasice sau commonrail.
SERVICII PENTRU SISTEMELE BOSCH DIESEL

Pentru sistemele BOSCH Diesel va oferim servicii de calibrare si testare conform specificatiilor producatorului pentru pompe mecanice si commonrail precum si pentru toata gama de injectoare. Īn urma acestor operatiuni va putem comunica si costurile de reparatie.

Avem pe stoc cele mai uzuale repere pentru Delphi si Bosch iar în cazul în care pentru reparaţia dumneavoastră este nevoie de o componentă mai puţin uzuală, pentru că ştim că timpul este important, termenul uzual de livrare este de 5 zile.

De asemenea, putem testa şi diagnostica pompe commonrail şi injectoare de orice tip fabricate de Denso sau Siemens.

HOME PRODUSE SI SERVICII SERVICE DIESEL @ Scrie-ne! Sus
Copyright © RUNE PIESE AUTO Piese Auto | All rights reserved | Termeni si conditii